منوي اصلي

اخبار الکترونیکی شدن گواهی های گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در راستای حفظ محیط زیست

به گزارش وبدای دانشکده ، گواهی های صادره ،  گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت  منبعد به صورت الکترونیکی صادر می شود.

دکتر نوشین پیمان مدیر گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت ،اظهار کرد  که   از سال 1395 فعالیت های  زیست محیطی  را در دانشکده بهداشت  با تهیه بنر و تراکت با مضامین  مدیریت پسماند و  هم پیمان برای  داشتن زمینی سبز  و آسمانی آبی در بین دانشجویان آغاز  نموده است.

وی با ابراز امیدواری که این طرح در سطح دانشگاه  علوم پزشکی  مشهداجرایی شود ،افزود در همین راستا با تاکید بر شعار  " ما ایستاده ایم تا در ختان زانو نزنند"  من بعد کلیه گواهی ها از جمله لوح های  تقدیر به صورت الکترونیکی  صادر می گردد.