امور دانشجویی

درباه امور دانشجویی

امور دانشجویی بخشی از معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده است که می‌کوشد با نقش حمایتی خود امکانات و تسهیلات رفاهی، مالی و خدماتی را به نحو شایسته و مطلوب در حد مقررات و امکانات برای دانشجویان عزیز فراهم کند تا با آرامش و پویا به وظایف علمی، اجتماعی و پژوهشی خود بپردازند.
اعم فعالیتهای امور دانشجویی شامل:
تشکیل پرونده دانشجویان جدید الورود در سیستم یکپارچه صندوق رفاه دانشجويان
راهنمایی دانشجویان ورودی جدید جهت دریافت تسهیلات رفاهی،  کارت تغذیه و استفاده از خوابگاه
ارجاع سند درخواست های وام های دانشجویی (وام تحصیلی، وام مسکن، وام ودیعه مسکن و وام ضروری) به اداره رفاه دانشگاه
تماس با دانشجویان جهت رفع نقص پرونده ( شماره حساب یا تعهد محضری)
ثبت و اسکن تعهدنامه محضری دانشجویان در پرونده  الکترونیک
ثبت شماره حساب بانک تجارت دانشجویان در پرونده جهت دریافت وام
معرفی دانشجویان متقاضی کار دانشجویی به واحدهای مورد نیاز
 انجام امور مربوط به تسویه حساب دانشجویان هنگام فراغت از تحصیل ( پایان تحصیل، تقسیط وام های تحصیلی و ضروری  و خوابگاه)
درخواست جهت صدور مجوزهای  لازم برای بدهی ها  و تسویه حساب
ارسال ایمیل خبری و نصب اطلاعیه های اعلام شده از سوی اداره رفاه در خصوص باز شدن پرتال رفاهي و سایر اطلاعیه ها
پاسخگویی به سوالات مراجعه کنندگان در خصوص امور دانشجویی و رفاهی

وام دانشجویی

مراحل و مدارک لازم جهت دریافت وام دانشجویی

1.تحويل اصل سند تعهد نامه محضری به مسئول امور دانشجوئی دانشکده(دریافت نمونه سند تعدنامه محضری)

تبصره: ضامن بایستی کارمند رسمی یا پیمانی، بازنشسته و يا کاسب باشد. (ارائه آخرين حکم کارگزيني براي کارمندان رسمي يا پيماني، فيش حقوقي براي بازنشسته ها و پروانه کسب براي مشاغل آزاد الزامي است)

2.شماره حساب بانک تجارت (دانشجو بايد به يکي از شعب بانک تجارت مراجعه و پس از افتتاح حساب ، شماره حساب را به مسئول امور دانشجوئي دانشکده و يا اداره رفاه جهت ثبت در پرونده ارائه دهد)

3.ثبت درخواست وام در پرتال رفاهی در تاریخ اعلام شده توسط اداره رفاه به آدرس  portal.srd.ir

تبصره : جهت ورود به پرتال شماره دانشجوئی یوزر و کدملی پسورد می باشد.

دانشجوياني که شماره حساب و تعهد محضري را به امور دانشجوئي دانشکده تحويل نداده باشند نمي توانند درخواست وام خود را در پرتال ثبت نمايند.

امور خوابگاه ها

مدارک لازم جهت صدور مجوز سکونت در خوابگاه بشرح ذیل می باشد:

1.تکمیل و ثبت محضر فرم تعهدنامه مخصوص بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه
2.تكميل فرم درخواست خوابگاه دانشجويان غير بومي شاغل به تحصيل
3.تکمیل فرم درخواست خوابگاه دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل (ویژه دانشجویان خارجی)
4.تكميل فرم تعهد اقامت در خوابگاه هاي دانشجويي مجردي
5.تكميل و ثبت محضر فرم پرسشنامه مخصوص افراد مجاز به ملاقات دانشجو (ويژه دختران)
6.تكميل فرم رضايت نامه توسط قیم دانشجو (ويژه دختران)
7.دو قطعه عكس 4*3
8.كپي صفحه اول و دوم شناسنامه همسر دانشجو و كپي صفحه اول عقدنامه (ويژه متاهلان)
9.پرداخت شهريه دانشجويان شهريه پرداز (سنوات، phd، مهماني، انتقالي، بين الملل و ... )

* توجه : ضمنا یاد آوری می گردد طبق آئین نامه اسکان، تامین وسایل شخصی شامل پتو ، ملحفه و بالش بر عهده دانشجو می باشد.*

دانش آموختگی

مدارک لازم معاونت دانشجوئی جهت انجام امور دانش آموختگی

تکمیل فرم تسویه آموزشی براساس اولویت ذکرشده (مراجعه آخر به امور دانشجوئی)

تبصره 1 : دانشجویانی که مقطع قبلی(کاردانی،کارشناسی ناپيوسته و...) را در سایر دانشگاه های غیر علوم پزشکی (دانشگاه آزاد یا پیام نور و ...) گذرانده باشند ، ارائه گواهی موقت جهت اسکن در پرونده ضروری است.

تبصره 2 : دانشجوياني که در طول تحصيل به کار دانشجوئي اشتغال داشته اند مي بايست از محل اشتغال به کار دانشجوئي ، برگه اي مبني بر پايان کار و تسويه ارائه دهند.

تبصره 3 : دانشجوياني که از صندوق قرض الحسنه دانشجــوئي دانشگاه واقع در کوي پرديس وام دريافت نموده اند مي بايست برگه تسويه حساب ارائه دهند.

تبصره 4 : دانشجوياني که در خوابــگاه سکــونت داشته اند مي بايست جهت انجام تسويه حساب به اداره خوابگاه ها واقع در کوي پرديس مراجعه و برگ تسويه حساب اخذ نمايند .

فرم ها

نمونه سند تعدنامه محضری