دانشكده بهداشت

برگزاری جشنواره غذا در دانشکده بهداشت به مناسبت هفته بسیج تغذیه

 برگزاری جشنواره غذا در دانشکده بهداشت به مناسبت هفته بسیج تغذیه

به  مناسبت  هفته  بسیج تغذیه،جشنواره غذا  در  دانشکده  بهداشت   با  حضور اعضای  هیئت  علمی و  کارکنان  دانشکده  با  هدف ترویج  غذای  سالم برگزار  شد . به گزارش روابط  عمومی  دانشکده  اين جشنواره در پنج گروه غذايي شامل کيک و دسر، آش و سوپ،  پيراشکي و کوکو  و با حضور 24 شرکت کننده از گروه های  مختلف  دانشکده  برگزار شد. وي با اشاره به اينکه سلامت مواد غذايي، تزئين غذا و طعم و مزه از جمله شاخصهاي ارزيابي مواد غذايي بود اظهار داشت: در برخي از گروهها که افراد امتياز برابر داشتند قرعه کشي انجام  شد. دکتر محمد صفریان رئیس  دانشکده  بهداشت   در حاشیه  این  جشنواره با اشاره به افزایش سرطان معده  و  بیماری  های متابولیک  اظهار داشت با آموزش و  فرهنگ  سازی و تغییر  غذای  خانوار، اصلاح سبک  زندگی  و  کاهش    استفاده از  فست  فود ها  در  سبد  خانوار ،میتوان  آمار  مبتلایان  به  اینگونه  بیماری ها را  کاهش  داد .